BESTYRELSE

Foto _FCBC (1).jpg

EAAs bestyrelse består af formand, næstformand, kasserer samt op til to bestyrelsesmedlemmer – alle valgt på generalforsamlingen. Derudover har direktionen en fast plads i bestyrelsen for at sikre kontinuitet, tæt samarbejde og løbende sparring mellem bestyrelse og sekretariat. Direktionen deltager med taleret, men uden stemmeret.

Bestyrelsens formål

Det er  bestyrelsens opgave at: 1) Sikre en forsvarlig organisation. 2) Bidrage til vækst og et stærkt brand i tæt samarbejde med sekretariatet. 3) Gøre sig tilgængelige for sparring med direktionen og nøglefunktioner i sekretariatet. 4) Orientere generalforsamlingen om mål og resultater.

Oversigt over bestyrelsesmedlemmer

1556537216_anonym-mand.jpg

ANDERS HESSELLUND

Formand

Phd i Informationsteknologi

Om: Erfaren leder fra det private erhvervsliv. Anders har arbejdet med IT-projekter for globale kunder gennem mere end 15 år, og har ansvar for personaleledelse, projektstyring og produktudvikling. Anders er i dag Director of Engineering i det amerikanske selskab Deltek.

Ansvar: Strategisk udvikling og ledelse af EAA.

 

Sprog: Dansk & engelsk.

Thomas_lav.jpg

THOMAS LEHMBERG

Bestyrelsesmedlem

Cand. Scient. i Biologi

Om: Thomas har mere end to årtier på bagen som program- og projektchef for diverse Danida- og CISU-finansierede projekter med særlig erfaring indenfor skovbevarelse fra blandet andet DOF BirdLife’s internationale skovprogram i Østafrika og Asien. Inden da arbejdede han multilateralt og som selvstændig international konsulent. Han er derudover kyndig institutionel fundraiser og projektudvikler med god sans for forretning og strategi.

 

Ansvar: Biologfaglig rådgivning. Sparring på projektudvikling og fundraising

Sprog: Dansk, engelsk, fransk & swahili
 

Julia Garcia.jfif

JULIA GARCIA

Bestyrelsesmedlem

Cand.merc. Erhvervsøkonomi og Virksomhedsadministration

Om: Erfaren projekt controller med mange års erfaring med økonomistyring i NGO-sektoren i Danmark og internationalt, herunder Microsoft Excel og Power BI, digitalisering, procesoptimering og datavisualisering.

 

Ansvar: Økonomi

 

Sprog: Spanks, engelsk, dansk & fransk

1556537216_anonym-mand.jpg

KARIN DAM NORDLUND

Bestyrelsesmedlem

MA i Visuel Kommunikation

Om:

Ansvar: Sparring på brandudvikling og visuel identitet


Sprog: Dansk & engelsk

1556537216_anonym-mand.jpg

N.N.

Vacant

Titel

Om:

Ansvar:


Sprog: 

Kontakt bestyrelsen

Anders Hessellund

Formand

M: anders.hessellund@gmail.com
T: